Previous ◁ | ▷ Next
 
 
 
 

WELKOM BIJ BOUWMEESTER

Als sterke partner op het gebied van totaal onderhoud voor zakelijke opdrachtgevers nemen wij graag alle zorg uit handen voor wat betreft renovatie en onderhoud van woningen, gebouwen en monumenten. Wij denken graag mee met de opdrachtgever en werken zo efficiënt mogelijk door het gebruik van de BouwCloud-app èn door de flexibele inzet van diverse disciplines. Onze medewerkers die allround en professioneel zijn en een nette uitstraling hebben, zijn breed inzetbaar voor zowel kleine-als grote onderhoudswerkzaamheden.

Ons bedrijf, opgericht in 1964, is gevestigd op de grens tussen Den Haag en het Westland en kent drie bedrijfsonderdelen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 

BOUHAA-Logo Bouwmeester-Aannemers RGB       
   
Bouwmeester Aannemersbedrijf
Bouwmeester Aannemersbedrijf verricht groot-, mutatie- en klachtenonderhoud, verbouwingen en renovaties aan woningen en kantoren. Bij Bouwmeester Aannemersbedrijf is een grote groep timmermannen, metselaars, stukadoors en tegelzetters werkzaam welke dagelijks klaar staan voor onze vaste opdrachtgevers.
 
   
BOUHAA-Logo Bouwmeester-Installatietechniek RGB  
   
Bouwmeester Installatietechniek
Bouwmeester Installatietechniek  verricht onderhoudswerkzaamheden aan alle woninginstallaties. Dit onderdeel van Bouwmeester bestaat uit loodgieters en elektriciens. De elektriciens worden ingezet voor het onderhouden van elektrische installaties, het aanleggen en onderhouden van intercomsystemen. De loodgieters leggen sanitaire installaties aan en onderhouden deze waar nodig. Tevens verrichten zij onderzoeken en reparaties aan het dakwerk. 
 
   
BOUHAA-Logo Bouw-MeesterSchilders RGB  


Bouw Meesterschilders

Bouw Meesterschilders is een modern bedrijf dat naast de reguliere schilderwerken de volgende werkzaamheden uitvoert: houtrenovatie i.s.m. het aannemersbedrijf, betonrot herstel,  airles spuit applicatie ter plaatse en wandafwerking zoals glasweefsel, behang  e.d.