In opdracht van de Ipse de Bruggen hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd aan de 'Van der Woudendijk': 

- Renovatie van 14 badkamers;

- Waarvan 4 badkamers als 'snoezelbadkamers', deze zijn voorzien van een hoog-laag bad, X-Y tillift en mobiele douchebrancards;

- De overige 10 badkamers zijn naar gelang van de doelgroep voorzien van Human Body Dryers, vaste- of mobiele- douchebrancards.

Natuurlijk zijn de badkamers ergonomisch ingericht volgens de nieuwste eisen voor een optimale werkplek voor de cliënten en de zorg.

Zie op onderstaande foto's de oude situatie, een snoezelbadkamer met o.a. een hoog-laag bad, een X-Y tillift, een aangepast toilet en de mobiele douchebrancards.

 

Afgelopen dinsdag hebben we het contract met Rijswijk Wonen getekend. Vanaf 1 januari gaan we de reparatieverzoeken uitvoeren. Wij verheugen ons op een goede samenwerking! 

 

 

 

Met trots kunnen wij zeggen dat wij 100% geslaagd zijn!

De collega's die examen moesten doen zijn goed in de boeken gedoken en alle 15 collega's hebben het gehaald! #eenteameentaak

In het vervolg hierop hebben wij ook weer onze certificaten behaald voor de  ISO9001 en VCA**.

 

 

Als partner van Werkgeversservicepunt Den Haag ontvingen wij afgelopen week een Social Return compliment voor de Social Return invulling en inzet van werkzoekenden op een door ons gegunde opdracht bij de gemeente Den Haag. Bedankt daarvoor! Wij vinden het belangrijk dat wij ons hiervoor inzetten en zullen dit blijven doen!

 

 

Gisteren zijn wij aanwezig geweest bij de ondertekening van de Sectordeal Bouw&Techniek/Energietransitie en de ondertekening van maar liefst 52 werkakkoorden. Met de ondertekening van sectordeal en onderliggende werkakkoorden realiseren het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs uit Den Haag gezamenlijk 388 banen specifiek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de realisatie van de Energieacademie - als 1 van de afspraken uit de sectordeal - leiden we gezamenlijk in twee jaar 560 jongeren zonder werk op voor een baan in de bouw-, techniek- of energiesector. Zo pakken we samen de krapte op de arbeidsmarkt aan! Een prestatie waar we trots op mogen zijn als stad! 

 Social Media sector deal plan klein

 

 

Traditiegetrouw vonden de donderdag voor Pasen de jaarlijkse paasworkshops plaats, welke wij met Bouw MeesterSchilders hebben georganiseerd. In en rondom onze panden vonden verschillende workshops plaats: woningbouwcorporatie Haag Wonen (tevens onze opdrachtgever) heeft gesproken over de maatschappelijke rol welke onze buitendienstmedewerkers hebben wanneer zij bij bewoners over de vloer komen en Claassen Coating heeft uitleg gegeven over de werkwijze van het schuren van verschillende ondergronden, de machines en de daarbij behorende persoonlijke beschermingsmiddelen. Gardien Bedrijfsfysiotherapie heeft een workshop gegeven over de fysieke belastbaarheid van zowel de heren uit de buitendienst als de medewerkers die op kantoor werkzaam zijn. Daarnaast heeft Adri van Etincelle Training & Advies een workshop gegeven over communicatie en heeft onze eigen BHV’er Danny een workshop gegeven over het bedrijfshulpplan met een mini-cursus “Brand blussen”.

190419.Paasworkshops

 

 

Onze heren van het magazijn zijn weer op cursus geweest, de certificaten hebben we weer in de pocket!

190405.Heftruckcertificaten weer verlengd